Ndërlidhjet

BAGDAD


Ekspertët e Kombeve të Bashkuara për armatimin, ditën e dytë të inspektimit të armëve në Irak kanë hyrë pa incidente në dy lokacione, të shoqëruar nga zyrtarë irakianë.
Në pajtim me rezolutën e Këshillit të Sigurimit, inspektorët gjurmojnë për armë për zhdukje në masë- kimike, biologjike dhe bërthamore, të ndaluara nga Kombet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG