Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Kosovë u kremtua Dita e flamurit, 28 nëntori me shumë manifestime kulturore dhe me një akademi solemne të mbajtur në Prishtinë, ku ka folur presidenti Ibrahim Rugova.
Me këte rast, presidenti Ibrahim Rugova ka kërkuar “edhe njohjen formale të pavarësisë së Kosovës”, duke theksuar se “kjo do të qetësonte mbarë rajonin”.
Pas akademisë solemne presidenti Rugova ka vënë kurorë lulesh në përmendoren e Skenderbeut në Prishtinë.
Skollat dhe fakultetet nuk punojnë sot e nesër, kurse flamuri kombëtar është shpalosur në shumë objekte.
XS
SM
MD
LG