Ndërlidhjet

TIRANË


Në Republikën e Shqipërisë manifestimi qëndror i kremtimit të Ditës së Flamurit u mbajtë në Vlorë .
Në solemnitet, ku ishin zyrtarët më të lartë të vendit dhe personalitete politike nga Kosova dhe Maqedonia, ka folur preidenti i Shqipërisë, Alfred Moisiu.
Ai ka thënë se Dita e Flamurit, 28 nëntori është ditë paqe, dashurie, krenarie dhe përkujtimi për të gjithë shqiptarët, ku do që gjenden.
XS
SM
MD
LG