Ndërlidhjet

BEOGRAD


Qeveria jugosllave nën mbikëqyrjen e Shteteve të Bashkuara dhe aleatëve të saj ka ndërmarrë hetime të themelta për tregëtinë ilegale të armëve me Irakun, në mënyrë që t,i ndihmohet inspektorëve të Kombeve të Bashkuara në gjurmimin e armëve për shdukje në masë, ka deklaruar ministri i Jashtëm, Goran Svilanoviq.
Një grup inspektorësh amerikanë për armatimin aktualisht po inspektonë ndërmarrjet jugosllave që të vërtetojnë nëse Beogradi ka ndërprerë të gjitha aranzhmanet me Irakun, por akoma nuk ka publikuar rezultatet e hetimeve të deritashme.
XS
SM
MD
LG