Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zëvendës kryeministri i Serbisë, Nebojsha Çoviq ka deklaruar se në vitin 2003 do të fillojë konkretizimi i programit për kthimin e personave që kanë hikur nga Kosova dhe se ky është “pripritet” i Serbisë.
Në konferencë për shtypin në Beograd, ai ka thënë gjithashtu se është shumë e rëdësishme që Jugosllavia të hyjë në programin e Partneritetit për Paqë të NATO-s, duke theksuar se në ate mënyrë mundë të arrihej deri te integrimi i gjithë hapsirës së Serbisë, siç e ka formuluar Nebojsha Çoviq.
XS
SM
MD
LG