Ndërlidhjet

BAZA AJRORE BAGRAM/AFGANISTAN


Gjenerali amerikan, Tomy Franks, komandant i të gjitha trupave të Shteteve të Bashkuara në Lindje të Afërt dhe në Azinë Qendrore, vizitoi forcat amerikane në Afganistan, në kuadrin e turneut rajonal.
Gjenerali Franks tha se Shtetet e Bashkuara janë duke marrë në konsideratë çvendosjen e fokusit në Afgansitan-nga luftimi i terrorizmit në rindërtim.
Gjenerali tha se lufta kundër terrorizmit është në binarë, por ka theksuar se ekstremistët akoma paraqesin rrezik gati në një të tretën e hapësirës së Afganistanit.
XS
SM
MD
LG