Ndërlidhjet

BUKURESHT


Presidenti i Rumanisë, Ion Iliesku ka pranuar në një intervistë se korrupsioni në vendin e tij është në rritje dhe përpjekjet e qeverisë për ta frenuar po dështojnë, kurse kjo, bashkë me byrokracinë, trembë investuesit e jashtëm që të investojnë atje.
Rumania dëshiron që ti bashkohet Unionit Evropian, në vitin 2007, por Brukseli ka thënë në raportin e fundit se korrupsioni është problem i madh në Rumani.
XS
SM
MD
LG