Ndërlidhjet

BAGDAD


Inspektorët e armatimit në Irak, të ndarë në dy grupe, sot kanë bërë vizita të befasishme në një kompleks industrial ushtarak dhe në një lokacion të dyshuar raketor jashta Bagdadit, të shoqëruar nga zyrtarë irakianë.
Sipas zëdhënësve të Kombeve të Bashkuara, deri tash inspektimet janë bërë “pa incidente”.
Inspektorët e armatimit ndodhen në Irak me mandat të rezolutës së fundit të Këshillit të Sigurimit për të gjurmuar prova lidhur me armë për zhdukje në masë.
XS
SM
MD
LG