Ndërlidhjet

BREZOVICË/KOSOVË


Një tubim dy ditësh i gazetarëve nga Kosova, Serbia, Shqipëria, Maqedonia dhe Mali i Zi ka filluar në Brezovicë dhe i kushtohet nxitjes së rolit të mediave në vendosjen e dialogut civil.
Zëvendës shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Rolf van Ajk ka thënë në hapje të takimit se vendosja “e dialogut midis organizatave jo-qeveritare nga Serbia dhe Kosova do të jetë bazament për dialog në nivelin zyrtar”.
Tubimin e kanë organizuar dy organizata jo-qeveritare, “Qendra për rajonalizëm” nga Novi Sadi dhe “Nëna Terezë” nga Prishtina.
XS
SM
MD
LG