Ndërlidhjet

PODGORICË


Ekipazhi i anijes jugosllave, “Boka star” që u mbajtë 40 ditë në arrest në portin e Rijekës nën dyshimin se kontrabandonte armë për në Irak, thotë se ishte keqëpërdorur dhe shfrytëzuar për “punë të ndyta”, sepse askush nuk u kishte treguar se çka ndodhej në anije.
Policia e Kroacisë njoftoi më herët se në kontejnerët e anijes jugosllave gjeti 208 tonë barut.
Tetë anëtarë të ekipazhit u liruan, por kapiteni i anijes, Josip Nikoliq dhe oficeri i parë i palubës, Damir Balabushiq akoma ndodhen në burgun e Rijekës.
XS
SM
MD
LG