Ndërlidhjet

PRAGË


Miliona njerës anembanë rruzullit me marshe, lutje dhe shpresë shënuan Ditën e Luftës kundër SIDA-s nga e cila vuajnë rreth 42 milionë njerës, prej të cilëve 30 milionë në Afrikën e nën-saharasë.
Zyrtarët e shëndetësisë thonë se pjesë të ish blokut sovjetik, veçanërisht Rusia dhe Ukraina, tash janë rajone ku sëmundja zgjerohet me të madhe, duke tërhequr vërejtjen se Kina dhe India ndodhen në rrezik të goditen hovshëm me shkaktarët e sëmundjes.
XS
SM
MD
LG