Ndërlidhjet

BAGDAD


Inspektorët e armatimit në Irak kanë bërë vizita të befasishme në tre lokacione afër Bagdadit, në kuadër të mandatit për gjurmimin e armëve për zhdukje në masë. Iraku thotë se nuk ka armë të tilla dhe se inspektorët nuk do të gjejnë asgjë.
Drejtuesi i Agjencisë Ndërkombëtare për Energjinë Bërthamore, Mohamed El Baradei ka theksuar se po të jenë të vërteta pohimet e Bagdadit se Iraku nuk ka kurrfarë programi për armët bërthamore, do të merrte afro një vit që të konfirmohej pretendimi.
XS
SM
MD
LG