Ndërlidhjet

ASHGABAD


Presidenti i Turkmenistanit, Saparmurat Niyazov ka liruar nga vuajtja e dënimit 8.000 të burgosur me një dekret amnestie për të shënuar përfundimin e muajit të Ramazanit.
Me amnestinë janë përfshirë edhe 162 persona të jashtëm, shumica nga Irani, Afganistani dhe ish republikat sovjetike të dënuar për krime të ndërlidhura me drogën.
XS
SM
MD
LG