Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni në Kosovë i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian kumton se vëzhguese e punimeve të Kuvendit të Kosovës do të jetë amerikania Rebeka Kilhefner, e cila njeh gjuhën shqipe dhe serbe.
Një zëdhënës i OSBE-së ka thënë se monitorimi nuk duhet të interpretohet si censurë. Deputetja Rada Trajkoviç paralajmëroi se hapi i ndërmarrë nuk do të thotë edhe përfundim automatik i bojkotit të Kuvendit nga ana e deputetëve serbë.
XS
SM
MD
LG