Ndërlidhjet

BËRDO PRAN KRANJËS


Ministrat e kulturës nga 11 vende sllave janë duke diskutuar rrugët për përmirësimin e bashkëpunimit dhe mbrojtjes më të mirë të kulturës së tyre tradicionale në epokën e globalizimit.
Ministri slloven i Kulturës ka thënë në mbledhje se globalizimi dhe zgjerimi i Bashkimit Evropian “kanë aktualizuar nevojën për ruajtjen e vlerave kulturore, traditës dhe karakteristikave që i lidhin vendet që flasin gjuhët sllave”.
XS
SM
MD
LG