Ndërlidhjet

MOSKË


Një Gjykatë e Moskës ka filluar procesin e dëgjimit të padive nga ish pengjet dhe familjet e viktimave në teatrin e Moskës kur u mor nga separatistët çeçenë gjatë muajit tetor.
Tetë paditës kërkojnë kompenzim prej 500 deri në një milionë dollarë.
Si,ç dihet ngjarja përfundoi me së paku 170 viktima përfshirë edhe 41 rrëmbyesit.
XS
SM
MD
LG