Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush me një deklaratë të veçantë u ka uruar festën e Fitër Bajramit të gjithë myslimanëve të amerikës dhe anembanë Botës.
“Fryma që përshkonë këte kremte na përkujtonë se Islami sjellë shpresë dhe ikurajim për miliona njerës në vendin tim dhe për më se një miliardë njerës anembanë Botës. Ramazani gjithashtu është një rast për të përkujtuar se Islami lindi një civilizim të begatshëm diturishë nga i cili ka përfituar njerëzimi”, ka thënë Georege Bush.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara ka folur me këte rast edhe për kontributin që i japin qytetarët amerikanë të besimit Islam mirëqenies dhe vlerave kombetare.
“Këtu në Shtetet e Bashskuara, mylimanët kanë dhënë shumë kontribut në biznes, shkencë, medicinë, adukim dhe fusha të tjera. Pjesëtarët myslimanë në forcat tona të armatosura dhe në administratën time po u shërbejnë bashkëqytetarëve të vetë amerikanë me përkushtim, duke kultivuar idealet e kombit tonë të lirisë dhe drejtësisë në botë paqe”, ka theksuar presidenti George Bush në deklaratën e tij.
XS
SM
MD
LG