Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Michael ka biseduar në Prishtinë me ambasadorët e Bashkimit Evripian të akredituar në Beograd për situatën në Kosovë dhe përmbushjen e standardeve të parapara për fillimin e bisedimeve për statusin final të saj.
Ambasadori Britanik, Charles Krawford ka vlerësuar se “përmbushja e disa standardeve për fillimin e bisedimeve mbi statusin final është në rrugë të mirë, por ka mbetur edhe shumë për tu bërë”.
Ai ka thënë se “egzistojnë disa çështje për zgjidhjen e të cilave do të nevojitet ndoshta më shumë kohë”, por nuk ka përmendur se cilat janë ato çështje.
XS
SM
MD
LG