Ndërlidhjet

MOSKË


Drejtori i Agjencisë ruse për municionet, Igor Kondakov ka thënë se arsenalet e armëve kimike të vendit të tijë janë të sigurta dhe mirë të ruajtura.
Kondakov tha se gjatë dy viteve në objekte ku janë deponuar këto armë kimike janë instaluar 150 stabilimente detektimi dhe 12 video-kamera.
Kondakov ka thënë më tej se siguria është bërë detyrë primare në objektet e tilla për shkak të aktiviteteve të intensifikuara të organizatave terroriste ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG