Ndërlidhjet

PRAGË/UASHINGTON


Sot në mbarë botën besimtarët myslimanë festojnë ditën e fitër Bajramit. Me këtë rast presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush, duke uruar këtë fest tha se “Islami sjell shpresë dhe rehati për miliona njerëz në amerikë dhe në mbarë botën”. Mëtutje presidenti George Bush tha:
- Laura më shoqëron në dërgimin e dëshirave më të mira për myslimanët në mbarë amerikën dhe në botë, për këtë festë të gëzuar. Bekimet që i pranuat gjatë muajit të Ramazanit le të jenë me ju gjatë vitit që po vjen.
XS
SM
MD
LG