Ndërlidhjet

BAGDAD


Shefi i inspektorëve të Kombeve të Bashkuara për arematimin në Irak, Dimitri Perricos, ka deklaruar se anëtarët e ekipit të tij janë duke bërë “punë të mirë” dhe i ka hedhur poshtë akuzat irakiane.
“Ne nuk i shërbejmë Shteteve të Bashkuara, nuk i shërbejmë Mbretërisë së Bashkuar, nuk i shërbejmë asnjë sheti të veçant. Ne jemi këtu për të implementuar rezolutën e Këshillit të Sigurimit,që përfaqëson bashkësinë ndërkombëtare dhe kësaj i shërbejmë ne”, ka thënë inspektori Perricos.
XS
SM
MD
LG