Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka nënshkruar ligjin me të cilin autorizonë 3 miliardë dollarë gjatë katër viteve për të mbështetur Afganistanin në fushën ekonomike, ushtarake dhe në fushat e tjera.
Shtëpia e Bardhë tha se ligji i miratuar nga Kongresi në 15 nëntor përfshinë mjete finansiare për paqëruajtjen dhe për rindërtim në Afganistan.
XS
SM
MD
LG