Ndërlidhjet

PRISHTINË


Katër persona kanë humbur jetën në 24 orët e fundit në dy shpërthime minash, i pari në zonën kufitare midis Kosovës dhe Shqipërisë dhe i dyti në komunën e Dardanës, ish-Kamenicë.
Incidentet rikujtojnë rrezikun që paraqesin minat e pashpërthyera, të mbetura që prej konfliktit të vitit ’99.
XS
SM
MD
LG