Ndërlidhjet

SHKUP


Ish-ministri i Financave gjatë qeverisjes së VMRO-DPMNE-së ka zbardhur shumën e përdorur në blerjen e disa pajisjeve ushtarake nga Ukraina.
Nikolla Gruevski tha, në një seancë të parlamentit, se 500 milion denarë të barazvlefshme me 8,3 milion dollarë janë shpenzuar për 30 tankse të përdorur T 72 në fillim të vitit.
Llogaritet që Maqedonia të ketë përdorur 40 milion dollarë nga fondi i shtetit për sigurimin e pajisjeve ushtarake nga Ukraina, midis të cilave edhe aeroplanë tokë-ajër Sukoi si dhe helikopterë Mi24.
XS
SM
MD
LG