Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara u ka kërkuar ekspertëve të OKB-ve për armatimin bërthamor, kimik dhe biologjik, që të shqyrtojnë me rigorozitet deklararimet e Irakut rreth programit të armatimit para se dokumenti t’i dorëzohet Këshillit.
Kryeinspektori Hans Bliks sinjalizoi se një punë voluminoze i pret ekspertët për qëmtimin e 10 mijë faqeve raport që Bagdadi do duhet ta derëzojë deri nesër në mbrëmje.
XS
SM
MD
LG