Ndërlidhjet

BAGDAD


Kryeinspektori i Kombeve të Bashkuara për armatimin, Hans Blix thotë se ekipi i tij i ekspertëve në Nju Jork dhe Agjencia ndërkombëtare për energjinë bërthamorte në Vienë do të analizojnë deklaratën e Irakut disa, ditë para se ti raportojnë Këshillit të Sigurimit.
XS
SM
MD
LG