Ndërlidhjet

ADIS ABEBË


Etiopia ka apeluar për ndihmë prej një milion e pesqind mijë tonë ushqim për 11 milion njerës të cilët thotë se mundë të ballafaqohen me mungesë ushqimi vitin që vjenë për shkak të thatësive të mëdha.
Agjencitë e Kombeve të Bashkuara tërhoqën vërejtjen se thatësitë mundë të ashpërsohen edhe më shumë dhe të arrijnë situatën e krizës së vitit 1984 kur vdiqën mbi 1 milion njerës, derisa arriti ushqimi.
XS
SM
MD
LG