Ndërlidhjet

PODGORICË


Anëtari i Komisionit kushtetues nga Mali i Zi, Boro Vuçiniq, ka deklaruar se me aktin e harmonizimit të Kartës kushtetuese të bashkësisë shetërore Serbia –Mali i Zi, Jugosllavia është suprimuar.
“Bashkësinë e re shtetërore e formojnë dy shtete anëtare, Serbia dhe Mali i Zi, në bazë të Marrëveshjes së Beogradit, duke definuar parimin e barazisë si parim themelor në marrëdhënjet reciproke”, ka thënë Vuçiniq.
XS
SM
MD
LG