Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka tërhequr vërejtjen se deklarata e Bgdadit duhet të jetë e “besueshme” me qëllim që Iraku t,i shmanget sulmit ushtarak.
“Do të gjykojmë për ndershmërinë dhe tërësinë e deklaratës vetëm pasi t,a kemi egzaminuar plotësisht, , por kjo do të marrë një kohë” ka thene Bush në radiofjalimin javor.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara ka shtuar se nëse deklarata nuk është e besueshme, lideri irakian Saddam Hussein “do t,i demostronte edhe një herë botë se ka zgjedhur të mos e ndryshojë sjelljen e tij”.
XS
SM
MD
LG