Ndërlidhjet

KUVAJT


Kryetari i Parlamentit të Kuvajtit, Jassem al-Kharafi e ka dezavuar si të parëndësishme ndjesën që kërkoi dje presidenti irakian Saddam Hussein lidhur me invadimin e vitit 1990.
“Kuvajti nuk i jep kurrfarë rëndësie fjalimit dhe e konsideron pëpjekje dëshpruese për nxitjen e përçarjeve midis udhëheqies së emiratit dhe popullit”, ka deklaruar al-Kharafi.
XS
SM
MD
LG