Ndërlidhjet

VUPERTAL


Presidenti izraleit, Moshe Kacav , gjatë vizitës në Gjermani ka kërkuar syçeltësi kundër anti-semitizmit, duke thënë se “ zëre antisemite mundë të dëgjohet sot e sërish në Evropë, bile edhe në truallin gjerman”.
Moshe Kacav ka shfaqur brengosjen e tij për shkallëzimin e dhunës në Lindje të Afërt, por edhe bindjen se izraelitët dhe palestinezët mundë të arrijnë paqën.
XS
SM
MD
LG