Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti i Rusisë Vladimir Putin tha se NATO dhe Rusia duhet ta shtojnë bashkëpunimin, me qëllim që zgjërimi i Aleancës të mos e dëmtojë besimin e ndërsjellë.
Në takimin me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s George Robertson, Putin tha se “aspektet praktike” të bashkëpunimit janë të një rëndësie të veçantë.
“Marrëdhëniet tona në Këshillin NATO-Rusi zhvillohen shpejtë, dhe jemi të kënaqur me procesin”, tha Putin.
XS
SM
MD
LG