Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara dhe Evropa nuk guxojnë ta lëshojnë Ballkanin, sepse përpjekjet disavjeçare të bashkësisë ndërkombëtare për paqe, do t’ia linin vendin jostabilitetit të thellë dhe ndoshta edhe terrorizmit, ka paralajmëruar Këshilli Amerikan për Marrëdhënie Ndërkombëtare.
Në një studim të publikuar sot, rekomandohet riorganizimi i forcave të tashme në Ballkan, në pajtim me nevojat e procesit të asocim-stabilizimit me Bashkimin Evropian dhe programin e NATO-s të Partneritetit për Paqe.
XS
SM
MD
LG