Ndërlidhjet

BRUKSEL


Presidentët e disa vendeve ballkanike janë bashkuar në kërkesën drejtuar Bashkimit Evropian, që të mos i harrojë aspiratat e tyre për bashkangjitje me unionin.
Në letrën e përbashkët, presidentët e Shqipërisë, Maqedonisë, Bosnjes, Kroacisë dhe Jugosllavisë, kanë kërkuar nga Bashkimi Evropian t’i marrë parasysh dëshirat e tyre gjatë samitit të javës në Kopenhagë.
XS
SM
MD
LG