Ndërlidhjet

PRAGË


Kreu i Agjencisë Ndërkombëtare Bërthamore në Vjenë tha se analiza e kujdesshme e dokumenteve të deklaruara nga Iraku dhe vazhdimi i inspektimeve, mund ta shmangin luftën.
Mohamed El Baradei tha se inspektorëve u duhet kohë për të vërtetuar nëse dokumentet e Irakut janë të vërteta.
XS
SM
MD
LG