Ndërlidhjet

NIKOZI


Kombet e Bashkuara u kanë dorëzuar liderëve të grekëve dhe turqëve qipriotë planin e reviduar për ri-unifikimin e ishullit të ndarë, i cili nuk ndryshon shumë nga propozimet e mëparëshme.
Plani i parë kërkonte ndryshime territoriale ku turqit qipriotë do të mbanin pakë më shumë se 28 përqind të tokës nga 36 përqind sa kontrollojnë tani.
XS
SM
MD
LG