Ndërlidhjet

PRISHTINË


Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës thotë se institucionet legjitime të Kosovës do të kërkojnë nga Këshilli i Sigurimit të miratojë rezolutë të re në të cilën do të njihet e drejta e popullit të Kosovës për sovranitet mbi ate territor dhe të zgjedhë vetë fatin e tij.
Në komunikatë thuhet se institucionet legjitime të Kosovës duhet të kërkojnë nga Bashkimi Evropian që të mos e njohë shtetin e Serbisë dhe Malit të Zi përderisa ky nuk e njeh të drejtën e popullit të Kosovës që të vendosë për fatin e tij.
XS
SM
MD
LG