Ndërlidhjet

DOHA, KATAR


Gjatë qëndrimit të tij në Katar, sekretari amerikan i mbrojtjes, Donald Rumslfed tha se Shtetet e Bashkuara janë të vendosura në luftën kundër terrorizmit.
“Detyrë jona është që të ç’rrënjosim rrjetet terroriste…që të merremi me shtetet që strehojnë terroristët. Të bëjmë çdo gjë që është e mundur që rrjeteve terroriste të mos u bien në duar armë kimike, biologjike dhe bërthamore” – tha Donald Rumsfled.
XS
SM
MD
LG