Ndërlidhjet

GJILAN


Zyrtarja e komisariatit të Lartë për refugjatë të Kombeve të Bashkuara në Gjilan, Alessandra Moreli ka bërë të ditur se në rajonin e kësaj komune janë kthyer 618 pjesëtarë të komunitetit serb, romë dhe ashkalinjë. Kjo zyrtare ka thënë se në rajonin e komunave Ferizaj, Kaçanik, Gjilan dhe Viti ende janë të strehuaar afro 3 mijë refugjatë nga Maqedonia, që ishin larguar gjatë konfliktit të armatosur të vitit të kaluar.
XS
SM
MD
LG