Ndërlidhjet

KOPENHAGË


Shefat e shteteve dhe qeverive të Bashkimit Evropian nga samiti në Kopenhagë, “sërish kanë konfirmuar perspektivën evropiane të vendeve të Ballkanit perëndimor” dhe kanë “theksuar vendosmërinë që ti mbështesin në përpjekjet për që t,i afrohen BE-së”.
Kjo thuhet në projekt konkludimet e samitit të Kopenhagës.
XS
SM
MD
LG