Ndërlidhjet

KOPENHAGË


Bashkimi Evropian ka sugjeruar gatishmërinë që të marrë misionet paqëruajtëse në Bosnjë dhe në Maqedoni nga NATO, duke mos dhënë ndonjë propozim se kur mundë të ndodhte kjo, sepse duhet të miratohet edhe nga NATO.
Sugjerimet janë paraqitur në projekt konkuzat e dokumentit të samitit të liderëve të BE-së.
XS
SM
MD
LG