Ndërlidhjet

NJU JORK


Kombet e Bashkuara dje përfunduan formalisht misionet paqëruajtëse në Prevllakë dhe operacionin e trajnimit policor në Bosnjë.
Sekeretari i përgjithëshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan ka thënë se përfundonë një epokë e paqëruajtjes në Ballkan nga ana e Kombeve të Bashkuara, që nga shpërbërja e Jugosllavisë në 1991-shin.
XS
SM
MD
LG