Ndërlidhjet

KOPENHAGË


Liderët e Bashkimit Evropian “sërish kanë konfirmuar perspektivën evropiane të vendeve të Ballkanit perëndimor” dhe kanë “theksuar vendosmërinë që ti mbështesin në përpjekjet që t,i afrohen BE-së”, thuhet në konkluzionet e samitit të Kopenhagës.
Presidentët e Shqipërisë, Maqedonisë, Kroacisë, Bosnj-Hercegovinës dhe RFJ-së i kishin dërguar letër të përbashkët zyrtarëve të BE-së me të cilën kërkonin që në këte samit të mbështesin qartë përpjekjet e vendeve ballkanike për hyrje në Bashkësi.
XS
SM
MD
LG