Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupi ndërkombëtarë i krizave me seli në Bruksel, në raportin e fundit për Kosovën, kritikon UNMIK-un, zyrtarë vendorë dhe Beogradin lidhur me kthimin e pakët të personave të hikur pas luftës.
Raporti konkludon se statusi i pazgjidhur politik i Kosovës e ka politizuar dhe komplikuar kthimin e pjesëtarëve të minoritetit serb.
XS
SM
MD
LG