Ndërlidhjet

PRISHTINË


Delegacioni i Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara arriti për vizitë Kosovës të administraur nga UNMIK-u që të vlerësojë së afërmi zhvillimet dhe të nxisë më shumë bashkëpunim midis shumicës shqiptare dhe minoritetit serb.
Delegacioni, të cilin e udhëheqë ambasadori i Norvegjisë në Kombet e Bashkuara, Ole Peter Kolbi do të takojë zyrtarë vendorë dhe ndërkombëtarë dhe do të vizitojë edhe Mitrovicën.
Nga Kosova delegacioni i Këshillit të Sigurimit do të shkojë në Beograd për bisedime me zyrtarët jugosllave.
XS
SM
MD
LG