Ndërlidhjet

SHKUP


Sot përfundoi mandati i misonit të NATO-s në Maqedoni, “Dhelpra e kuqërremtë” dhe vazhdohet menjëherë me misonin tjetër, “Harmonia e Aleatëve”.
“Operacioni “Dhelpra e kuqrremtë” kompletoi një mision tepër të vështirë dhe arriti të menaxhojë ekuilibrin midis konfliktit dhe paqës, dhe të rrisë stabilitetin”, ka deklaruar përfaqësuesi i lartë i NATO-s në Maqedoni, gjenerali Getano Cigna.
XS
SM
MD
LG