Ndërlidhjet

TIRANË


Shpërthimin e mbrëmëshëm në Prishtinë, Shqipëria e e dënoi si “akt kriminal dhe terrorist edhe akt kundër paqës dhe stabilitetit në Kosovë”.
Zëdhënësi i Ministrisë së Jashtëme tha se aktet e këtilla gjithashtu kanë për qëllim “të pengojnë të gjitha përpjekjet e filluara në Kosovë për integrimin e sajë në Evropë”.
XS
SM
MD
LG