Ndërlidhjet

RAMALLAH


Zyrtarët palestinezë e hodhën poshtë thirrjen e sekertarit amerikan të shtetit, Colin Powell për udhëheqie të re palestineze, duke thënë se vetëm populli mundë të zgjedhë liderin.
Powell tha ditë më parë se paqa në Lindje të Afërt kërkonë lidership tjetër dhe të ri, institucione të reja dhe fund të terrorit e dhunës.
Por lideri palestinez, Yasser Arafat tha sot se vetëm populli palestinez mundë të vendosë për zgjedhjen e liderëve të rinjë.
XS
SM
MD
LG