Ndërlidhjet

PRISHTINË/MITROVICË


Shefi i delegacionit të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, Ole Peter Kolbi ka thënë mbrëmë në Prishtinë se asnjë hap i njëanëshëm nuk do të vendosë statusin final të Kosovës, duke theksuar se vendimin për këte do t,e marrë Këshilli i Sigurimit pas konsultimeve me të gjitha palët e interesuara.
Delegacioni bisedoi sot me komandantin e KFOR-it gjeneralin Fabio Mini dhe shkoi në Mitrovicë ku takoi përfaqësuesit e gjashtë komunave veriore të Kosovës dhe drejtorin e Agjencisë për rindërtim dhe zhvillim të Kosovës, Endi Birpark.
XS
SM
MD
LG