Ndërlidhjet

TIRANË


Përfaqësuesit e Unionit të odave ekonomike të Shqipërisë dhe delegacioni i afaristëve nga Serbia biseduan në Tiranë për mundësitë e bashkëpunimit biletaeral.
Njëherit, pas disa vitesh në aeroportin e Rinasit ka aterruar edhe avioni i Aerotransportit jugosllav, i cili do të fluturojë tre herë në javë në linjën Beograd- Tiranë.
XS
SM
MD
LG